Barbariansek porrota jaso du Iruña RCren aurka, horiek lehenengo zatian nafarrek burututako jokoarekin harrituta geratuz.

Barbarians, fase honetan modu positiboan jarraitzeko, Nafarroako Unibertsitatearen zelaira heldu da. Baina, Zuazolaren jokalariak, etxekoek aprobetxatu dituzten aukerengandik eta defentsan egindako lanagatik harrituta geratu dira.

Atsedenaldiko emaitzak, 15- 5 UBR-k garaipena lortu nahi izanez gero, zenbait alderdi aldatu behar dituela islatu du.

Fangoko jokalariek bigarren zatian euren irudia hobetu arren, ez dute euren aurkaria gainditzea lortu, igoera faseko bigarren neurketa honetan amore emanez, 27-22 emaitzari esker.

BRT Menditarrak, Barbariansen hurrengo aurkaria izango da, zazpi egun barru Fangon jokatuko den partidan; aurkaria jardunaldi honetan Kanpazar Arrasateren kontra galdu ostean.

Neurketa horretan, bilbotarrek garaipena lortu behar dute helburua lortzeko bidea edo aukera galdu ez dezaten.