Gamarran jokatu zuten 16 eta 18 urtez azpikoen taldeek larunbat honetan, azken hauek Arabako zelaian jokatu baitzuten ligako partida Gaztedi taldearen aurka.

16 urtez azpiko taldea izan zen berdegunera atera zen lehena, eta azken asteetan bi aldiz aurrez aurre izan duen talde baten aurka jokatu zuen.

Zerikusi gutxi izan zuen partida honek aurrekoekin. Uni Bilbaok irudi bikaina eskaini zuen; izan ere, lehen zatian trebetasunez jokatu ez bazuen ere eta markagailuan atzetik ibili arren, bigarren zatian ondo asmatu zuen aurkariari aurre egiten eta partida bereganatzen.

Azken emaitzak, 41-19, ez du argi islatzen bilbotarrek Gamarrako zelaian egin zuten lan ona; izan ere, jokoan zehar, talde hobe bati aurre egin zioten, eta fase askotan gainditu egin zuten.

Bestalde, 18 urtez azpiko taldea argi eta garbi nagusitu zen Arabako lurretan jokatutako bigarren gurutzatzean.

Bisitariak nagusitu ziren hasierako txistutik, UBR-k arabarrak gainditu zituen jokoaren fase eta ekintza gehienetan, eta, arauzko denboraren amaieran, partida irabazi zuen 5-29 emaitzarekin.