Barbarianseko jokalariak Gipuzkoako hiriburura joango dira larunbat honetan, bigarren fase honetako hirugarren partida jokatzeko, eta bigarren fase honetan ere bide positiboan jarraituko dute.

Atlético S.S/Hernanik Palomeroren taldea garaitu zuen lehen faseko norgehiagokan, eta garaipen batekin eta porrot batekin iritsi da partida honetara.

Valtecsa UBR lider doa taldean, eta bere lan onarekin jarraitu nahi du, bide batez, edo, behintzat, saiatzeko, aurkari beraren aurkako norgehiagokaren zapore mingotsa kentzen lehiaketaren lehen zatian, bilbotarrek bigarren zati negatibo baten ostean puntuak eman baitzituzten.

Ez da norgehiagoka erosoa izango, eta aurkariak, zuri-gorrien aspaldiko ezagunak, ez ditu gauzak erraz jarriko, baina Valtecsa UBR orain arte txapelketaren zati honetan zabaltzen ari den irudiak eta jokoak Kote Olaizolara baikor joateko aukera ematen du.

Atlético S.S / Hernani ORE vs Valtecsa UBR “B” – Euskal Liga – 1. Maila (2.fasea)

Mini Estadi Kote Olaizola / Maiatzak 22. 17:30etan